Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten

Computer en laptop reparatie aan huis Dordrecht

Computer Frustratie > Computer en laptop reparatie aan huis Dordrecht

Computer en laptop reparatie in Dordrecht

Voor de meest uiteenlopende vragen over uw computer of laptop kunt u bij ons terecht. Onze monteurs hebben ervaring met zowel hardware als software.

Is uw laptop traag, krijgt u foutmeldingen of valt uw computer regelmatig uit? In veel gevallen is hier een oplossing voor te vinden. Wanneer een monteur bij u thuis het probleem toch niet kan oplossen nemen wij de uren voor onze rekening en krijg u geen factuur.

Morgen al een monteur aan huis

Bij Computer Frustratie werken wij precies omgekeerd en komt de monteur bij u thuis wanneer u dat uitkomt. Dat betekent dus dat ook buiten kantooruren en in de weekenden wij voor u klaar staan. In veel gevallen hebben wij de volgende dag al iemand beschikbaar.

4,9 sterren op Google

Door 14 personen (maart 2019)

5 sterren op Facebook

door 22 personen (maart 2019)

Tijdsindicatie

De meeste reparaties worden binnen 1 tot 2 uur opgelost.

De 3 zekerheden

Geen oplossing, geen rekening

Dat is pas een win-winsituatie.

Afspraak is afspraak

Niet onverwacht een hogere prijs

Geen ritkosten

Ook niet bij een vervolgafspraak

Klaar voor de start?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een greep uit onze diensten

Sneller maken van uw computer of laptop

Is uw computer of laptop na een korte tijd al een behoorlijk stuk trager? Onze monteurs zogen ervoor dat deze binnen korte tijd alweer een stuk sneller en soepeler werkt.

Wi-Fi sneller maken of uitbreiden

Een enorme ergenis. U heeft snel internet maar Wi-Fi op de eerste of tweede verdieping werkt niet naar behoren. Klinkt dit bekend? Dan kunnen wij uw Wi-Fi netwerk uitbreiden met een Wi-Fi extender. Binnen een middag snel Wi-Fi in het hele huis.

Kapotte harde schijf vervangen

Een van de meest voorkomende reparties, laptops met een kapotte harde schijf. Wij hebben daarom standaard al harde schijven op voorraad liggen zodat u in het beste geval morgen alweer gebruik kunt maken van een computer of laptop met een goed werkende schijf.