Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel mij op 078 203 2045

Computer reparatie

Computer Frustratie > Diensten > Computer reparatie

Computer reparatie

Voor de meest uiteenlopende vragen over uw computer kunt u bij mij terecht. Ik heb zo’n 10 jaar ervaring met zowel hardware als software.

Is uw computer traag, krijgt u foutmeldingen of valt uw computer regelmatig uit? In veel gevallen is hier een oplossing voor te vinden. Wanneer ik bij u thuis het probleem toch niet kan oplossen neem ik de uren voor eigen rekening en krijg u geen factuur.

Hardwarematige problemen

Wanneer uw computer niet meer opstart of foutmeldingen geeft kan er een hardwarematig probleem zijn. In dit geval worden er een aantal tests uitgevoerd om te kunnen achterhalen wat er precies aan de hand is.

Hardwarematige problemen komen met enige regelmaat voor. Hoe ouder uw computer is hoe groter de kans op een hardwarematig probleem zoals een kapotte harde schijf, een kapot moederbord of een kapotte videokaart.

Softwarematige problemen

Naast hardware is er ook software waarmee u problemen kunt krijgen. Denk aan het instellen van de e-mail of Windows waarmee problemen ontstaan. Problemen met software kunnen trouwens ook op afstand verholpen worden.

De 3 zekerheden

Geen oplossing, geen rekening

Dat is pas een win-winsituatie.

Afspraak is afspraak

Niet onverwacht een hogere prijs.

Geen ritkosten

Ook niet bij een vervolgafspraak.

Klaar voor de start?

Wat kan ik voor u betekenen?