Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel mij op 078 203 2045

Computer herstellen

Computer Frustratie > Diensten > Computer herstellen

Uw computer laten herstellen

Wanneer uw computer problemen vertoont, foutmeldingen geeft of bijvoorbeeld vaak vastloopt kunt u binnen Windows een systeemherstel uitvoeren. In sommige gevallen lost dit de problemen met uw computer op echter hebben vastlopers en foutmeldingen vaak een achterliggende oorzaak. Hierdoor kan dus na een door u uitgevoerd herstel een tijdelijk effect op uw computer hebben waarna na enkele weken tot maanden de problemen langzaamaan terugkeren.

Zo’n eerder genoemde achterliggende oorzaak kan van alles zijn maar is vaak terug te herleiden naar de harde schijf. Een kapotte harde schijf is een van de meest voorkomende reparaties ik uitvoer. De onderstaande problemen op uw computer kunnen kenmerken van een kapotte harde schijf zijn:

  • de computer start traag op, na meer dan 5 minuten kunt u met moeite het internet op
  • de computer loopt vaak vast
  • de computer start soms niet op
  • trucjes zoals schijfdefragmentatie halen niets uit

Wanneer een of meerdere van de bovengenoemde punten van toepassing zijn op uw computer is het raadzaam een back-up van uw bestanden te maken. Ik kan in de meeste gevallen uw computer herstellen met een nieuwe harde schijf of SSD. Vaak met behoud van uw bestanden zoals afbeeldingen en documenten kunt u na de reparatie weer gebruik maken van uw computer.

De 3 zekerheden

Geen oplossing, geen rekening

Dat is pas een win-winsituatie.

Afspraak is afspraak

Niet onverwacht een hogere prijs.

Geen ritkosten

Ook niet bij een vervolgafspraak.

Klaar voor de start?

Wat kan ik voor u betekenen?