Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel mij op 078 203 2045

Computer reparatie ‘s-Gravendeel

Computer Frustratie > Computer reparatie ‘s-Gravendeel

Computer en laptop reparatie in 's-Gravendeel

Voor de meest uiteenlopende vragen over uw computer of laptop kunt u bij mij terecht.

Is uw laptop traag, krijgt u foutmeldingen of valt uw computer regelmatig uit? In veel gevallen is hier een oplossing voor te vinden. Wanneer ik een probleem bij u thuis het probleem toch niet kan oplossen neem ik de uren voor mijn rekening en krijgt u geen factuur.

U hoeft de deur niet meer uit

Bij Computer Frustratie werkt het precies omgekeerd. Ik kom bij u aan huis. Zo kunt u uw werkplek laten zoals hij is en hoeft u niets af te koppelen. Tevens betekent dat dat u geen rekening hoeft te houden met kantooruren. Ook in het weekend en in de avonden kan ik bij u langskomen. Wanneer het u het beste uitkomt dus.

Velen gingen u voor

De 3 zekerheden

Geen oplossing, geen rekening

Dat is pas een win-winsituatie.

Afspraak is afspraak

Niet onverwacht een hogere prijs

Geen ritkosten

Ook niet bij een vervolgafspraak

Klaar voor de start?

    Wat kan ik voor u betekenen?