Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel mij op 078 203 2045

Computer reparatie Dordrecht

Computer Frustratie > Computer reparatie Dordrecht

Computer reparatie Dordrecht

Ik ben als computer monteur hoofdzakelijk actief in Dordrecht.

Wanneer u een probleem met uw computer heeft probeer ik van te voren een kostenspecificatie te maken zodat u weet waar u aan toe bent. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt, dit kan ook in het weekend of ’s avonds.

Sinds 2010 ben ik actief als computer monteur. Daarnaast ben ik 4 dagen per week werkzaam als systeembeheerder.

Wordt het tijd voor een oplossing?

Laten we een einde maken aan uw computer problemen. De meeste personen die ik bezoek vraag ik dan ook om een lijstje te maken met alle vragen of problemen die tussentijd nog te binnen schieten. Zo vergeet u niet wat ik nog meer wilde vragen en kan ik mij voorbereiden.

Velen gingen u voor

4,9 sterren op Google

Door 24 personen (januari 2020)

De 3 zekerheden

Geen oplossing, geen rekening

Dat is pas een win-winsituatie.

Afspraak is afspraak

Niet onverwacht een hogere prijs

Geen ritkosten

Ook niet bij een vervolgafspraak

Klaar voor de start?

Wat kan ik voor u betekenen?