Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel ons op:  078 203 2045

Hoe zit het nu eigenlijk met ons adres?

Computer Frustratie > Blog > Bedrijfsvoering > Hoe zit het nu eigenlijk met ons adres?

Bij klanten treedt er soms verwarring op wat betreft ons adres? Waarom kunt u uw computer niet langs brengen en waarom kunt u nergens ons adres vinden? Dat verhaal wordt hier nader verklaard.

Het verhaal is, Computer Frustratie heeft geen winkel of bezoekadres maar wordt vanuit huis bestuurd. Wij leveren diensten zoals computer en laptop reparaties in de plaatsen Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en bepaalde delen van de Hoeksche Waard zoals ‘s-Gravendeel en Strijen.

Bij sommige klanten wekte dit enige verbazing omdat onze website doet denken aan een groter bedrijf met op zijn minst een winkel echter wordt daar nergens over gesproken op de website. Een winkel of bezoekadres is voorlopig zeker nog niet het geval om de belangrijke reden dat ik zelf gewoon nog 40 uur in loondienst werk, ook dit zal de komende tijd zo blijven omdat Computer Frustratie op den duur zal moeten bestaan uit meerdere medewerkers, waarvan nummer 1 al een feit is.

Geef een reactie

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


Een webanalyse-pakket vergelijkbaar met Google Analytics. Het gebruik van Matomo in tegenstelling tot Google Analytics is een bewuste keuze. Doordat er geen cookies van Google en Facebook op onze website aanwezig zijn (dus ook geen Vind-ik-leuk-knop) wordt uw bezoek aan onze website niet door Google of Facebook vastgelegd en draagt onze website niet bij aan de datahonger van deze (reclame)bedrijven.

Decline all Services
Accept all Services