Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel ons op:  078 203 2045

Computer Frustratie bestaat 1 jaar, dit gebeurde er allemaal

Computer Frustratie > Blog > Nieuws > Computer Frustratie bestaat 1 jaar, dit gebeurde er allemaal

Vandaag bestaat Computer Frustratie alweer een jaar. Op 19 mei 2017 vroeg ik bij de KvK te Rotterdam een KvK nummer aan waarna ik mijn klanten een factuur kon bieden en gebruik kon maken van zakelijke diensten.

2017
In diezelfde maand ging de nieuwe website online waar erg hard aan gewerkt is, hét nieuwe visitekaartje van Computer Frustratie. Vanaf dat moment ben ik gaan experimenteren met Facebook en Google advertenties en hebben de ontwikkelaar en ik hard gewerkt aan organisch zoekverkeer.

In de maanden daarna kreeg de website diverse updates om de weergave op mobiele apparaten te verbeteren. Ook is deze blog van start gegaan.

2018
Later werd zelfs nog een grote update waarbij er een partnersectie toegevoegd werd. Deze partners zijn lokale ondernemingen waar visitekaartjes te vinden zijn die klanten mee kunnen nemen. Ook werd in februari de eerste medewerker een feit als positief gevolg van het toenemende aantal aanvragen. Door de komst van onze eerste medewerker werd het mogelijk een toenemend aantal aanvragen ook nog steeds te kunnen bedienen. Tevens is de reactiesnelheid toegenomen, in sommige gevallen werden klanten zelfs dezelfde dag nog geholpen.

Door de grote Facebook-schandalen heeft Computer Frustratie op 20 april 2018 afscheid genomen van de Facebook Pixel.

Op Koningsdag 2018 was er op een grote lichtkrant in de binnenstad van Dordrecht samen met andere lokale ondernemingen een reclameboodschap van ons te zien.

Op naar het tweede jaar
Nu gaan we met goed vertrouwen beginnen aan het tweede jaar waar er weer genoeg op de kalender staat, daar komen we later via de blog op terug, ook plaatsen we daarvan een berichtje op Facebook en Twitter.

Computer Frustratie wilt via deze weg alle klanten danken voor het vertrouwen!

Geef een reactie

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


Een webanalyse-pakket vergelijkbaar met Google Analytics. Het gebruik van Matomo in tegenstelling tot Google Analytics is een bewuste keuze. Doordat er geen cookies van Google en Facebook op onze website aanwezig zijn (dus ook geen Vind-ik-leuk-knop) wordt uw bezoek aan onze website niet door Google of Facebook vastgelegd en draagt onze website niet bij aan de datahonger van deze (reclame)bedrijven.

Decline all Services
Accept all Services