Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel ons op:  078 203 2045

Vanaf vandaag een professionelere bel ervaring

Computer Frustratie > Blog > Bedrijfsvoering > Vanaf vandaag een professionelere bel ervaring

Wanneer nieuwe klanten ons nummer belden was het soms niet meteen duidelijk dat zij de juiste persoon aan de lijn hadden, daarbij werd na 30 seconden de verbinding automatisch verbroken als er voor die tijd niemand opnam.

Dat moest anders. Daarom krijgt vanaf vandaag iedereen die ons nummer belt een welkomstboodschap en wordt de beller na 10 seconden in de wachtrij gezet tot er opgenomen wordt. Lukt het ons desondanks niet om de oproep te beantwoorden dan krijgt de beller de kans om het antwoordapparaat in te spreken waarna wij ernaar streven om binnen een uur terug te bellen.

Geef een reactie

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


Een webanalyse-pakket vergelijkbaar met Google Analytics. Het gebruik van Matomo in tegenstelling tot Google Analytics is een bewuste keuze. Doordat er geen cookies van Google en Facebook op onze website aanwezig zijn (dus ook geen Vind-ik-leuk-knop) wordt uw bezoek aan onze website niet door Google of Facebook vastgelegd en draagt onze website niet bij aan de datahonger van deze (reclame)bedrijven.

Decline all Services
Accept all Services