Te bereiken op:  Ma‑Za  08:00‑20:00   Zondag gesloten
Bel ons op:  078 203 2045

De Facebook Pixel is voor Computer Frustratie verleden tijd

Computer Frustratie > Blog > Nieuws > De Facebook Pixel is voor Computer Frustratie verleden tijd

We hebben de afgelopen weken alle schandalen omtrent Facebook meegekregen waarbij de privacy van 90.000 Nederlanders geschonden is. Daarbij kwam ook nog het feit dat Nederlandse zorgverzekeraars de Facebook Pixel op hun website gebruikte voor marketingdoeleinden. Dit heeft mij doen besluiten de Facebook Pixel uit onze website te laten halen.

Ongeveer 3 kwart jaar geleden heb ik de ontwikkelaar van Computer Frustratie gevraagd de code voor Facebook Pixel toe te voegen aan computerfrustratie.nl om op den duur te experimenteren met advertenties. Het experimenteren heeft echter nooit plaatsgevonden echter is de Facebook Pixel wel al die tijd actief geweest op de website. De schandalen die onlangs naar buiten zijn gekomen hebben mij doen besluiten de Facebook Pixel uit de website te laten verwijderen om de klanten en het vertrouwen van de klanten van Computer Frustratie een hogere privacy te kunnen bieden wanneer zij de website bezoeken.

Geef een reactie

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


Een webanalyse-pakket vergelijkbaar met Google Analytics. Het gebruik van Matomo in tegenstelling tot Google Analytics is een bewuste keuze. Doordat er geen cookies van Google en Facebook op onze website aanwezig zijn (dus ook geen Vind-ik-leuk-knop) wordt uw bezoek aan onze website niet door Google of Facebook vastgelegd en draagt onze website niet bij aan de datahonger van deze (reclame)bedrijven.

Decline all Services
Accept all Services